TV Sket&Set’s udsendelser 29. december og 5. januar

I sine udsendelser lørdagene den 29. december og 5. januar sender TV Sket&Set en årskavalkade. Der er mulighed for at se glimt fra årets gang. TV Sket&Set har været til stede ved mange at årets markante begivenheder.

2012 har været året med EU-møder, Giro d’Italia og åbningen af Fængselsmuseet. Det har været året, hvor Kuben blev indviet på Søndergade i Horsens og hvor Sønder Vissing fik et Fælleshus og Nim et Multihus. En ny folkeskole, Horsens Byskole, opstod ved sammenlægning af tre bestående skoler, og der blev opført 600 almene boliger i Horsens kommune. En udstilling med malerier af Kvium trak besøgende til Horsens Kunstmuseum, og i gadebilledet i Horsens kom der to nye skulpturer af Kvium.

2012 var også året, hvor Horsens’ borgmester siden 2006, Jan Trøjborg, pludseligt døde og blev fulgt til graven af et meget stort antal borgere.

Alt det og meget mere afspejles i en 30 minutter lang kavalkade på TV Sket&Set.

TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

 

 

Skriv et svar