TV Sket&Set’s udsendelser 12. og 19. januar

TV Sket&Set’s udsendelser 12. og 19. januar

I sine udsendelser lørdagene den 12. og 19. januar sender TV Sket&Set en reportage fra Lindved Gamle Mejeri. Bent Roskvist, der har omdannet det nedlagte mejeriet til en producerende enhed, fortæller om mejeriets virke i dag. Der produceres på håndværksmæssig basis oste, smør og kærnemælk, og ostene forhandles mange steder i Øst- og Sydjylland.

Årsskiftets største politiske begivenhed i Horsens er Nytårskuren, hvor byrådet mødes med samarbejdspartnere i erhvervslivet, organisationerne, uddannelserne og så videre. TVSet&Sket bringer et uddrag fra begivenheden, blandt andet nogle glimt fra borgmesterens tale og en kommentar til talen. Hele borgmesterens tale findes på hjemmesiden www.sketogset.dk

En anden begivenhed ved årsskiftet er nytårsparolen i Horsens Brand og Redning. TV Sket&Set har kigget indenfor på brandstationen Mosegården på Torsted Allé i forbindelse med nytårsparolen .

2013 er et valgår. Der skal væges byråd og regionsråd. Liberal Alliance har peget på Dan Ingemann Jensen som spidskandidat i Horsens. Han har været i den varme stol og har fortalt lidt om sig selv og ikke mindst om nogle af Liberal Alliances mål for i byrådsarbejdet.

Et førhen annonceret indslag om den tidligere erhvervs- og organisationskvinde, Jette Christensen, nu formand for ældrerådet i Horsens, sendes først 26. januar.

TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

Skriv et svar