TV Sket&Sets udsendelser 26. januar og 2. februar

Jette Christensen, formand for ældrerådet i Horsens, er centrum for et af indslagene i TV Sket&Sets udsendelser lørdagene den 26. januar og 2. februar. Hun fortæller om at være i et ældreråd, men også om sit liv som erhvervs- og organisationskvinde. Hun var i 25 år direktør for Horsens Gummivarefabrik og i næsten alle årene faglig aktiv i Dansk Industri og Dansk Arbejdsgiverforening både på landsplan og lokalt.

Horsens og omegns Sportsfiskerforening har fejret 75 års jubilæum blandt andet med udstilling i Kuben på Søndergade i Horsens. TV Sket&Set har været i Kuben og har talt med foreningens formand, Hans E. Nielsen.

I et indslag præsenteres den indsats, Dansk Flygtningehjælps frivillighedsgruppe ydre på Sprogcenter Midt.

Maren Splid Gruppen opstillede til byrådsvalget i Horsens kommune i 2009. Til efteråret forsøger gruppen igen. En repræsentant for gruppen, Birgit Skovgaard, fortæller, hvad den står for.

TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

Skriv et svar