TV Sket&Sets udsendelser 9. og 16. februar 2013

Desværre blev der 9. februar vist en tidligere udsendelse i stedet for nedenstående. Vi har undersøgt og rettet fejlen. Vi beklager.

Hede Nielsens Fabrikker var på et tidspunkt en meget betydelig virksomhed i Horsens med over 1000 ansatte. I et indslag fortæller Ole Puggaard og John Juhler Hansen fra Industrimuseet om produktionen af cykler, rør og gas og senere også radioer og tv-apparater i virksomheden. Direktør Leif Hede Nielsen giver et indtryk af sin far Ove Hede Nielsen, der var sjælen i, at radio og tv-apparater blev en del af produktionen.

Hvad sker der bag skranken på apoteket? Det spørgsmål har TV Sket&Set stillet. I en optagelse fortæller apoteker Elise Gerstrøm og souschef, famakonom Lene Gantzhorn, om arbejdet med kontrol og kvalitet, med at sikre, at kunderne får lægemidlerne til den billigste pris, og andre vigtige funktioner på apoteket.

De Konservative i Horsens har netop valgt byrådsmedlem Per Løkken til igen at være partiets spidskandidat ved efterårets kommunevalg. Per Løkken giver sine bud på, hvilke emner de er de vigtigste i byrådets arbejde.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

Skriv et svar