TV Sket&Sets udsendelser 23. februar og 2. marts

 

For nylig blev Horsens kommunes idrætspris uddelt ved en festlighed på Horsens Rådhus. I TV Sket&Sets reportage møder man blandt andet Frede Benfeldt fra Brædstrup Idrætsforening, der fik Folkebladet og Sport Horsens’ lederpris, og OL-deltageren Anne-Marie Rindom. Begge interviewes af arrangementets veloplagte konferencier, sportsredaktør Tommy Poulsen. Der er glimt fra et par specielle sportsgrene, som blev demonstreret i pausen. Det er dels parkour og dels cykeltrial. Der er tale om to sportsgrene, der forekommer den udenforstående både vovelige og farlige.

På Gedved Bibliotek var der besøg af journalisten og forfatteren Niels Krause Kjær. Der vises en lille passage fra hans indlæg, og TV Sket&Set har frittet ham ud om det kommende kommunalvalgs temaer. Krause Kjær er vokset op i Kattrup og har gået i skole i Gedved.

Hvordan er det at være på gæsteoptræden i Folketinget? Det fortæller Daniel Toft Jakobsen fra Hedensted om. Ved folketingsvalget i 2011 fik han kun en plads som suppleant, men da folketingsmedlem Kirsten Brosbøl gik på barselsorlov, blev der brug for suppleanten. Hvordan er det at gå på Folketingets talerstol for første gang? Det er et af de emner, Daniel Toft Jakobsen belyser.

Horsens Museum og Horsens Kunstmuseum blev for et år siden sluttet sammen til én enhed. Formanden for Horsens byråds kulturudvalg, Andreas Boesen fortæller, hvad hensigten med sammenlægningen er.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

Skriv et svar