TV Sket&Sets udsendelser 9. og 16. marts 2013

TV Sket&Set har besøgt Sydøstjyllands Politi og har talt med politidirektør Helle Kyndesen og vicepolitiinspektør Lars Peter Madsen. Sydøstjyllands Politi har hovedkvarter i Horsens og dækker syv kommuner med Kolding i syd og Skanderborg i nord. Indbrud, færdselssikkerhed og sikring af ro i nattelivet er blandt de emner, der behandles i samtalen.

På et fantastisk gulvtæppe, der er en nøjagtig gengivelse af en del af gravpladsen i Sejet, som Horsens Museum har udgravet, udstilles en række spændende skeletter, og montrer og plancher fortæller historien om gravskikke i middelalderen og frem til 1700-tallet. Museumsinspektør Anders Horsbøl Nielsen fortæller om udstillingen, der indeholder skeletter og andre fund fra gravpladser flere steder på egnen.

Den 13. april åbner udstillingen ”Horsens bygger 2013” i udstykningen Provstlund ved Lund. Forleden var der rejsegilde på udstykningens 6 familieboliger. TV Sket&Set var med, og der er korte indsalg med initiativtageren Hans Bang-Hansen, med borgmester Peter Sørensen og med Frits Mortensen, hvis firma bygger et af de udstillede huse.

Gruppeformanden for Venstre i regionsrådet, Anne V. Kristensen, og ordføreren for Socialdemokraterne, Anders Kühnau, bliver spurgt ud om blandt andet regionens betydning for borgerne og om de skillelinjer, der opleves i det politiske arbejde i regionsrådet. I november skal der vælges nyt regionsråd.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

Skriv et svar