TV Sket&Sets udsendelser 6. og 13. april

 

TV Sket&Set har haft en samtale med formanden for CityHorsens, Peter Otto Nielsen. Den kommer om ad butikkernes åbningstider, parkeringsforhold, gågaderne og meget andet.

Tirsdag den 2. marts var lærernes demonstrationer i anledningen af lockouten synlige i gadebillet ti Horsens. TV Sket&TSet var med på Rådhustorvet og bringer en reportage med glimt fra demonstrationen og interviews med formanden for Horsens Lærerforening, Claus Andersen, byrådsmedlem Lone Ørsted (S), der er formand for byrådets børne- og skoleudvalg, og Kristian Dyhr, der er medlem af samme udvalg.

En snevejrsdag i marts var TV Sket&Set på Horsens Genbrugsplads, hvor man talte med ingeniør Jette Jørgensen og teamleder Marian Nielsen. Der er gode råd og anvisninger til pladsens brugere, og der er vejledning om genbrug af affald og om påpasselighed med hensyn til kemiske rester.

På Glud Museum fortæller museumsinspektør Lykke Olsen om planerne for sæsonen. Første særarrangement er i år 6. april, hvor en ny bog om museets stifter, Søren Knudsen (1878-1955) præsenteres. Men ellers går det slag i slag blandt andet med temadage om markeds- og høsttraditioner, kål og kartofler, aftenåbning med uhygge i de gamle bygninger og planternes dag.

I serien om efterårets byråds- og regionsrådsvalg er der et indslag med Betina Steufer fra Enhedslisten i Horsens, der er ved at gøre klar til at stille op. En social ombudsmand og en kommunal håndværkerafdeling er blandt partiets mærkesager.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.

Skriv et svar