TV Sket&Sets udsendelser 18. og 25. maj

 

TV Sket&Set har været i Uldum for at lave en reportage om veteranmotorcykler, der havde formiddagspause i Uldum under et veteranløb fra Skagen til København. Der var 241 deltagere på motorcykler fra 1934 og tidligere. 5 deltagere var fra Hedensted og Horsens kommuner. Der er interview med en af dem, Karl Erik Brejnbjerg fra Tørring og desuden mange glimt fra begivenheden og af de imponerende motorcykler.

30. april fandt en ”positiv demonstration” sted på Horsens Rådhus. Ældre borgere udtrykte tilfredshed med, at Horsens kommune ikke mere forlanger betaling for ældres deltagelse i aktiviteter på ældrecentrene.

0076-Helle-TS-fo

Der var mange til møder 1. maj i Horsens. I Håndværkerforeningen talte statsminister Helle Thorning-Schmidt , og i Lunden var der musik og kommunalpolitiske taler.

LO i Horsens-Hedensted holdt repræsentantskabsmøde. Der fandt en meningsudveksling sted om regeringens reformpolitik, som blev bedømt positivt af fællestillidsmand på Danish Crown Lars Mose, mens LO-formanden Hans A. Sørensen og formanden for Metal Horsens Bjarne Sørensen forholdt sig kritisk.

Villi Birgisson (V) og Niels Peter Bøgballe (S) er to unge politikere, der lægger billet ind på sæderne i Horsens byråd ved efterårets valg. De fortæller om unges forventninger til kommunens fremtid.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. I øjeblikket sendes der ikke på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.