TV Sket&Sets udsendelser 15. og 22. juni

 

Der er tradition for grundlovsmøder i Folkeparken i Brædstrup. TV Sket&Set har glimt fra årets møde og samtale med en af talerne, 19-årige Sheila Wille Larsen. Også grundlovsmødet ved Sønderbro kirke fik besøg, og menighedsrådets formand Lars Skytte Nielsen fortæller om baggrunden for, at et menighedsråd fejrer grundloven. Endelig er også mødet på plejecentret Præsthøjgården repræsenteret i indslaget.

Igennem næsten 45 år har Finn Mortensen bygget huse i Horsens og omegn. Oprindelig blev han uddannet til landmand, men han sprang fra og kom ved et tilfælde i gang med at bygge et hus i 1969. Han havde egentlig for et par år siden indstillet virksomheden. Men han har det som en gammel cirkushest, der ikke kan undvære lugten af arenaens savsmuld. Så han er stadig i gang, og i øjeblikket drejer det sig om 19 rækkehuse på den gamle Torstedgårds areal.  TV Sket&Set bringer et portræt af Finn Mortensen.

Hedensted Ungdomsskole har netop med stor succes sat musicalen Rapunzel op. Der er glimt fra en prøveaften og fra premieren, og der er samtaler med tre af de unge deltagere og med instruktørerne.