TV Sket&Sets udsendelser 29. juni og 6. juli

Lørdagene den 29. juni og 6. juli bringer TV Sket&Set et indslag fra årets dyrskue i Horsens. Der fortælles om vurderingen af kødkvæg, der er indslag fra grisevæddeløbet og fra forhindringsløbet med hestekøretøjer. Formanden for arrangørerne, Jeppe Mouritsen, fortæller om dyrskuets formål og udvikling, og adskillige besøgende giver deres besyv med.

Der er besøg i Uldum Kær. Henning Rasmussen fra Uldum er en af de ildsjæle, der fra starten har været med i projektet, der har gjort Uldum Kær tilgængeligt for offentligheden. TV Sket&Set har været med ham ude i Kæret, hvor han engageret fortæller om, hvad man kan opleve, når man begiver sit ud i det spændende naturområde.

Den kongelige Ballet viste sommerballet i Lunden i Horsens. Der bringes en lille smagsprøve fra begivenheden.

Sammen med et par folkeskoler afholdt Horsens Musikskole en koncert med deltagelse af 700 børn i Lunden. TV Sket&Set  viser nogle glimt fra arrangementet.

Der er en lille rundtur til nogle af de aktiviteter, som Horsens kommune sætter i gang i Horsens midtby under overskriften ”Mærk byen.”

Til november er der kommunale valg. Kristendemokraternes nye spidskandidat i Hedensted, Birgit Jakobsen fra Lindved, fortæller om partiets mærkesager i Hedensted kommune.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. I øjeblikket sendes der ikke på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.