TV Sket&Sets udsendelser 13. og 20. juli

Regionshospitalet i Horsens er sammen med fire andre hospitaler ud over landet med i et projekt, der skal gøre sygehusene mere ”patientsikre.” Der sættes ind på 12 områder for at mindske skader og dødsfald. TV Sket&Set bringer et indslag, hvor der er fokuseres på indsatsen i akutafdelingen for at mindske risikoen for sepsis (blodforgiftning). Der er allerede opnået gode resultater i form af en nedgang i dødeligheden på grund af sepsis med 35 %.

Efter 20 år som forretningsfører for Andelsboligforeningen Beringsgaard har Gunnar Sørensen sagt stop. Han varetager nu en stilling som seniorkonsulent i Beringsgaard. I udsendelsen følger man ham rundt til nogle af de byggerier, han har været med til at sætte i gang. Og han får lejlighed til at fortælle om udviklingen i den almene boligsektor. I dag er det i høj grad indeklima og lavenergi, der er i centrum.

Torsten Sonne Petersen er spidskandidat for SF ved byrådsvalget i november. Han fortæller om SF’s mærkesager for Hedensted kommune.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. I øjeblikket sendes der ikke på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.