TV Sket&Sets udsendelser 24. og 31. august

Mindst 4000 mennesker var i Bygholm Park i Horsens i forbindelse med Beringsstafetten. TV  Sket&Set havde to kameraer på pletten og viser stemningsbilleder krydret med interviews med løbsledelsen, sponsorer og løbere.

Horsensegnens Strand- og Landjægerforening havde sin årlige weekend om strandjagt. Der var både på vandet, og på skydebanen udgjorde nedskydning af 54 lerduer opgaven for jægerne.  Der berettes om arrangementet, og som et særligt indslag fortæller brødrene Paulsen fra Faxe om lokkefugle og buejagt.

Dansk Folkepartis sommertogt på skonnerten Halmø lagde til i Horsens Havn. Ombord var blandt andet EU-parlamentarikeren Morten Messerschmidt og partiformanden Kristian Thulesen Dahl. Begge stillede beredvilligt op til interview om rødt og blåt, om Horsens og om Dansk Folkepartis forventninger til de kommende kommunale valg og til den efterfølgende konstituering i kommunerne,

Horsens Harmoniorkester, Nord For Alperne, tog afsked med dirigenten Morten Magni ved en koncert i Brædstrup. TV Sket&Set forventer, at man vil nå at få optagelser fra denne begivenhed med i programmet.

T V Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd. I øjeblikket sendes der ikke på Kanal Østjylland. De enkelte indslag findes også som videoer på YouTube.