TV Sket&Sets udsendelser lørdag den 25. februar med genudsendelse lørdag den 3. marts

Hovedhistorien i TV Sket&Sets udsendelser de næste to lørdage er om forberedelserne til de mange arrangementer i forbindelse med EU Formandskabets møder i Horsens i april – juni i år. På Hotel Opus, fortæller direktøren Jens Ole Ambjerg blandt andet om, hvad der var afgørende for, at hotellet vandt opgaven foran mange andre, der havde givet bud. I Forum Horsens bidrager direktør Jørn Juul med aktuel information om, hvordan man gør lokalerne i Forum klar til det store rykind af politikere, embedsmænd og pressefolk.

Der fortælles også om bebyggelsen Sundparken i Horsens. Syddansk Universitet har for to ministerier kortlagt beboernes deltagelse i idræt og anden motion, og resultatet er nogle forslag til forbedring af mulighederne for at deltage i idræt.

I et indslag fortæller bladtegneren Julius og museumsinspektør Brian Wiborg om udstillingen af Julius-tegninger på Danmarks Industrimuseum.

Og i en lille reportage kigges der sammen med transportministeren indenfor hos transportvirksomheden DSV i Lund.

TV Sket&Set er lokal-tv fra Horsens og Hedensted. Stationen sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. Desuden findes de enkelte optagelser som videoer på YouTube.

 

 

 

 

Skriv et svar