TV Sket&Sets udsendelser 5. og 12.maj 2012

 

TV Sket&Set udsender de to lørdage samme program.

Der er indslag fra et par aktiviteter, som initiativet ”Horsens for et andet Europa” står bag. Dels har en gruppe unge demonstreret om EU’s klimapolitik på Søndergade i Horsens og dels har der været demonstration gennem Horsens by afsluttende med taler ved Fængslet. Her var temaerne især protester mod finanspagten og social dumping.

Tour de Future er navnet på en cykelkaravane fra Skagen til København. Her er formålet også at opfordre til en aktiv klimapolitik. Cykelkaravanen passerede for nylig Horsens, og det gik ikke stille af.

TV Sket&Set har besøgt Region Midtjylland i Viborg. Her blev der spurgt til regionens betydning for borgerne i Horsens og Hedensted kommuner. Og man fulgte behandlingen af et forslag om et parkeringshus ved Regionshospitalet i Horsens.

Tegnefestivalen i Horsens er ved at være en tradition. Billedskolens leder, Jannik Broz fortæller om begivenheden, og to piger fra Brædstrup Skole beretter om deres deltagelse.

Endelig er der en reportage om socialminister Karen Hækkerups besøg i Familiehuset på Smedetorvet i Horsens.

TV Sket&Set sender hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland.

Skriv et svar