TV Sket&Sets udsendelser 14.og 21. juli

I udsendelserne lørdagene den 14. og 21. juli sender TV Sket&Set en optagelse fra Phønix Efterskole på Hjarnø, hvor skolens leder, en mentor og en elev fortæller om livet på skolen.

Der er et indslag om Anne-Marie Rindom, den 21-årige horsensianer, der skal repræsentere Danmark i sejlsport i bådtypen laser radial ved OL i London.

TV Sket&Set har besøgt Fængslet i Horsens og talt med den daglige leder, Claus Petterson. Der fortælles om Fængslet som konferencecenter, hjemsted for kunstnere, base for Visit Horsens og udendørs koncertarena.

I en samtale med skoleleder Erik Mønster gives der et indblik i, hvad der venter eleverne i den nye Horsens Byskole, når de møder op efter ferien.

Horsens kommune har udsendt et forslag til idrætspolitik. To konsulenter fra kommunens kulturafdeling og kulturudvalgsformand Andreas Boesen (S) fortæller om forslaget, der er ude i en høringsfase frem til den 20. august.

TV Sket&Set er lokalt tv for Horsens og Hedensted. Der sendes hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og kl. 15,00 på Kanal Østjylland. De enkelte indslag kan også ses på YouTube.

Skriv et svar