TV Sket&Sets udsendelser 11. og 18. august

De næste to lørdage sender TV Sket&Set den sidste af en række optagelser fra Hjarnø. Fire beboere og en frtidsøbo fortæller om, hvordan det er at bo permanent og på deltid på en ø med blot en smule over 100 faste indbyggere.

Næstformanden for Hjerteforeningen i Horsens kommune, Ellen T. Schmidt, fortæller om Hjertestien i Brædstrup, og man følger kameraet rundt på ruten.

Der er et besøg på Yding Skovhøj. Måske Danmarks højeste punkt.

Kulinariske fristelser er en forening for små producenter og importører samt spisesteder ”mellem Kattegat og Gudenå.” Der er besøg på Uldum Mølle, der producerer mel på gammeldags maner. Man kigger indenfor på Linjepavillonen i Juelsminde, hvor der er kokkedag med buffet baseret på de små producenters leverancer. Og der er interview med indehaveren af Dragsholm Vine i Hedensted.

Endelig er der en omtale af projektet Qbeak. Det er en elbil, der udvikles i Horsens og skal produceres lokalt. Qbeak ventes at være på gaden i løbet af 2013. (Genudsendelse)

Skriv et svar