TV Sket&Sets udsendelser 25. august og 1. september

De to næste lørdage bringer TV Sket&Set en omtale af det nu nedlagte Gedved Seminarium i anledning af, at det er 150 siden, Seminariet blev oprettet. Der er samtaler med tidligere ansatte, og der vises glimt fra en udstilling om seminariet i det lokalhistoriske arkiv i Gedved.

På første skoledag forleden mandag kunne politiet ved Horsens Byskoles afdeling på Fussingsvej uddele cykelhjelme til cyklende børn og deres ledsagende forældre, når de pågældende ikke havde cykelhjelm på.

Politiet havde sikret sig hjælp af borgmester Peter Sørensen og transportminister Henrik Dam Kristensen. Der vises indslag fra begivenheden.

TV Sket&Set har besøgt biografen Megascope i Horsens. Der er samtaler om Skolebio og Senior-Bio og om biografens mange aktiviteter, som ud over film – herunder Danmarkspremierer – omfatter blandt andet transmissioner fra operaer og sportsbegivenheder og kurser. Der kigges også indenfor i biografens restaurant, Spoon.

Skriv et svar