TV Sket&Sets programmer 22. og 29. september

TV Sket&Set var udsat for et teknisk uheld 25. august og 1. september. Ved en fejl – som den lokale station ikke havde indflydelse på – blev der sendt et tidligere program. Det rådes der bod på de kommende to lørdage, 22. og 29. september, hvor to af de indslag, der ikke ”kom i luften,” vises.

Det ene er en omtale af det nu nedlagte Gedved Seminarium i anledning af, at det er 150 siden, seminariet blev oprettet. Der er samtaler med tidligere ansatte, og der vises glimt fra en udstilling om seminariet i det lokalhistoriske arkiv i Gedved.

Det andet er optagelser fra et besøg biografen Megascope i Horsens. Der er samtaler om Skolebio og Senior-Bio og om biografens mange aktiviteter, som ud over film – herunder Danmarkspremierer – omfatter blandt andet transmissioner fra operaer og sportsbegivenheder og kurser. Der kigges også indenfor i biografens restaurant, Spoon.

Der er en omtale af Løvhøj Stien, en natursti, der går uden om området Bygholm Enge.

Og så har TV Sket&Set kigget indenfor på Horsens Teaterfestival, Der bringes en lille appetitvækker, Men den egentlig reportage om teaterfestivalen kommer først i begyndelsen af oktober.

Skriv et svar