TV Sket&Sets udsendelser 6. og 13. oktober

TV Sket&Set har besøgt fængselsmuseet, der siden åbningen i maj måned har oplevet en stor interesse fra publikum. Museumsdirektør Anne Bjerrekær viser nogle af de mest markante effekter i museets samling.

Med kameraet har man været på rundt for at få et indtryk af Horsens Teaterfestival. Der er glimt fra nogle af forestillingerne, og festivalens koordinator, Stine Kamstrup Knudsen fortæller om festivalens formål og betydning.

I anledning af 40-året for Danmarks indtræden i EU har CO Industri og Dansk Industri afholdt en konference på Danish Crown i Horsens med indlæg af blandt andet EU-kommissær Connie Hedegaard og europaminister Nicolai Wammen. TV Sket&Set var på pletten, men desværre er lyden i forbindelse med optagelserne af det, der skete på scenen ikke vellykket, så det har ikke været muligt at lave en reportage.

Det har givet plads til en  musikaften i Østbirk Bibliotek. En lokal samspilsgruppe fra Horsens Musikskole lægger ud. Flere bands fra Vestbirk Musik- og Sportsefterskole fulgte efter og til sidst gav en kvartet af unge, der har holdt sammen siden folkeskoletiden i Østbirk, seks numre. Silent People er kvartettens navn.

TV Sket&Set er lokal-tv for Horsens og Hedensted. Der sendes hver lørdag kl. 11,30 på Kanal Syd og 15,00 på Kanal Østjylland. Alle indslag findes også på YouTube.

De enkelte indslag findes også på YouTube

Skriv et svar